Kuchyňa pre tvoj čaj

Kuchyňa pre tvoj čaj

Bez kuchyne to nejde. Kde by sme si pripravili čaj? Kde by sme sa stretli s rodinou pri spoločných raňajkách, obedoch... Odkiaľ by šla dokonalá vôňa domova, keby sa v rúre nepiekol koláč? Kde by prebiehali všetky naše dôležité diskusie?

IMG_3177_1

Lockdown v kuchyni

Najkrajšie na kuchyni je, že je stredom všetkých našich svetov. Nie je to len o bežnom spoločnom stolovaní, je za tým viac. Koľkí z nás museli počas lockdownu pracovať z domu? A koľkí z nás nemajú pracovňu, alebo aj keď ju majú, obsadil ju manžel, či starší syn kvôli dištančnej výučbe? Ruku na srdce, určite sa aj tebe stalo, že kuchyňa bola tvojou pracovňou. Samozrejme, keď sme boli všetci doma, bolo treba aj viac variť, a tak sa náš kedysi zriedkavý homeoffice zmenil na takzvaný každodenný multitasking a popri práci, ktorú sme mali rozloženú na jedálenskom stole, sme mali v rúre obed, na sporáku večeru a v hriankovači raňajky. 

IMG_3201

Nie je to až tak náročné

Kuchyňa je súčasťou nášho života, je pre život. Takto to vidia aj v kuchyni ORESI , kde Ti kuchyňu dokonalo zladia a prispôsobia presne podľa Tvojich predstáv. Výber je dôležitý a každý má svoje preferencie tak ako pri čaji. Niekto má rád bylinkový, niekto ovocný a ďalší si nevie predstaviť svoj deň bez šálky zeleného čaju. Tak isto to platí aj pri výbere kuchyne. Akú farbu, dekor, aký materiál, spotrebiče a ako to celé zladiť? Pokiaľ sa bojíš kombinovať sám a rád si necháš poradiť, nemusíš pohnúť ani prstom.  Kuchyne ORESI majú skvelú službu v rámci celého Slovenska, kde k Tebe domov príde mobilné štúdio s odborníkom, ktorý Ti pomôže s návrhom.

IMG_3163

 Udržateľnosť a životné prostredie

Aj pre nás je dôležitá otázka životného prostredia. Každý náš čaj má svoje papierové refill balenie, aby sa dózičky nevyhadzovali, ale dopĺňali. Preto, keď sme si vyberali kuchyňu, prihliadali sme aj na jej udržateľnosť a životné prostredie. Toto majú v ORESI skvelo zvládnuté a otázka ekológie im je veľmi blízka. Ich kuchyne majú nielen trendy dizajn a kvalitné spracovanie s veľkým podielom ručnej práce, ale sú aj certifikované v oblasti zdravia a bezpečnosti, ako aj so zreteľom na životné prostredie. Ekologické certifikáty a certifikáty kvality potvrdzujú, že ich využívanie je maximálne bezpečné, že ich výroba, použité materiály a postupy nijakým spôsobom nezaťažujú životné prostredie.

IMG_3202

Je to tvoj vkus 

Kto pozná nás a naše čaje, vie, že máme radi nielen jednoduchosť, v ktorej je krása, ale aj uletené dizajny našich darčekových dózičiek. Veľmi obľúbený je Životabudič a tiež CHILLíček a to je dôkazom, že každého baví niečo iné. Že niekto ostáva verný klasike a niekto sa nebojí experimentovať a kombinovať farby, chute, materiály, vzory... Ponuka na trhu kuchýň je obrovská. Keď však chceš mať všetko pod jednou strechou, v ORESI to nájdeš aj dostaneš. Tu si naozaj vypočujú tvoje predstavy a potreby, prispôsobia sa rozmerom celého bytu a jeho štýlu, zároveň usmernia a s radosťou odborne poradia. Dôležité je, cítiť sa v tej svojej kuchyni príjemne. Mať všetko prakticky po ruke, ale vedieť to aj rýchlo upratať. Vedieť pripraviť chutné jedlo a zároveň mať priestor na kávičku s kamarátkou.

IMG_3184

Potom je už len na Tebe, aký obed pripravíš svojej rodine, akou večerou rozvoniaš celý dom a aký čaj budeš popíjať pri raňajkách. Ty vdýchneš svojej kuchyni život a ten sa rozprúdi v celom dome, či byte. Lebo každý deň sa začína v kuchyni ORESI.

Tovar.sk - porovnanie cien Pricemania.sk – Porovnanie cien